KRACHTKAARTEN

€ 22,50

KRACHTKAARTEN

€ 22,50

De Krachtkaartenset bevat  64 orakelkaarten, er zit een bijbehorend uitlegboekje bij. Het geheel is verpakt in een mooi blank houten kistje

DE BOEDDHA

€ 9,95

DE BOEDDHA

€ 9,95

33 inzichtkaarten voor meditatie en inspiratie.


De afbeeldingen en teksten op deze kaarten dragen thema’s aan uit het dagelijks leven. Herken de Boeddha in jezelf.  De affirmatie's geven je een mentale training om het positieve in jezelf te versterken. Dan kun je krachtig in het leven staan.

Visualisaties en mandala's voor meditatie.

Dit boek bevat 31 korte visualisaties die geschikt zijn voor meditaties. Het boek is een bron voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is het ook te gebruiken voor groepen als algemene ontspanning en als inleiding voor een spirituele avond

LEVENSWEGTEKENING

€ 25,00

LEVENSWEGTEKENING

€ 25,00

Uw levenswegtekening. De tekening geeft een inzicht in processen die gaande zijn en begeleidt en ondersteunt u daarin. De tekening laat een stukje van uw levensweg zien.

LICHTPUNTJES

€ 11,95

LICHTPUNTJES

€ 11,95

LICHTPUNTJES 

36 mandala kaarten met thema

Deze mandala's zijn getekend op zwart papier, als symbool voor de moeilijke tijden waarin we leven. Met kleur is er Licht aangebracht. Trek een kaart en mediteer erop. De thema's op de achterkant zijn positief. Lees het en voel je gesterkt om verder te gaan.

CHAKRA MEDITATIES

€ 11,95

CHAKRA MEDITATIES

€ 11,95

Visualisaties en mandala's voor meditatie.

Dit boek bevat korte visualisaties, gebaseerd op de zeven chakra's. Ze zijn geprint op toepasselijke kleuren pagina's en zijn geschikt voor meditaties. Het boek is een bron voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is het ook te gebruiken voor groepen als algemene ontspanning en als inleiding voor een spirituele avond.