De Levenswegtekening

 

De Levenswegtekening geeft u inzicht, begeleiding en ondersteuning. Heeft u vragen of problemen dan is de Levenswegtekening een antwoord voor u. Ook zonder vragen of problemen geeft de tekening een inzicht in processen die in en om u gaande zijn en begeleidt en ondersteunt u daarin.

De tekening laat een stukje van uw levensweg zien. De tekening die ik voor u maak, wordt mij doorgegeven door mijn gidsen. Zij hebben op een hoger niveau contact met uw gidsen. Ik stel mij hiervoor open en laat de tekening ontstaan. De kleuren en vormen zijn patronen van verschillende energieën. Ze passen bij u op dit moment. Ze zijn een visualisatie van processen die gaande zijn.

De kleuren werken op energieniveau helend. U krijgt nu een beeld van hoe u in een proces staat of hoe u in een situatie functioneert. Het geeft u meer duidelijkheid. U ziet hoe u “in het plaatje past” in dit leven. De Levenswegtekening geeft inzicht en is onder spirituele begeleiding speciaal voor u ontstaan.

Is de Levenswegtekening klaar, dan geef ik er uitleg bij. Als u aanvullende informatie heeft gegeven of een vraag heeft gesteld, dan breng ik de uitleg van de tekening hiermee in verband.

Hang de tekening ergens op waar u hem vaak ziet. Het geeft u een beeld over uw rol in deze wereld. De kleuren en vormen werken nog heel lang door. De Levenswegtekening begeleidt u om verder te gaan op uw pad en in het proces van heel-worden dat gaande is. De Levenswegtekening ondersteunt u daarin.

 

U kunt uw eigen Levenswegtekening ook via onze webshop bestellen.

Dit kost €25,00 excl. verzendkosten. Hiervoor krijgt u uw Levenswegtekening op A3-formaat vergezeld van een geschreven uitleg. Deze worden per post verzonden.

U krijgt via uw opgegeven e-mailadres een bevestiging. Nadat ik uw betaling heb ontvangen stel ik u hiervan in kennis en binnen tien werkdagen zal ik uw Levenswegtekening versturen.